Collectieve inkoopactie Zonnepanelen Producten

Producten

Wij hebben voor u de beste producten geselecteerd, die specifiek goed tot hun recht komen in uw woonsitutatie. Hierbij hebben we niet alleen gekeken naar de beste prestaties, maar ook naar de langste garanties, en beste klantenservice. Hieronder leest u welke producten er in ons aanbod staat. De zonnepanelen, omvormer en montagemateriaal wordt toegelicht.

Zonnepanelen

Ons aanbod is gebaseerd op de Axipower 300WP Mono van Axitec Energy.

 Axitec is een duitse zonnepanelenfabrikant dat in 2001 is opgericht. Axitec ontwerpt zonnepanelen in Duitsland, conform de Duitse kwaliteitsstandaarden. De zonnepanelen worden vervaardigd bij de beste fabrikanten in Europa en Azië. Axitec heeft ons bewezen een constant hoge kwaliteit te kunnen leveren, voor een zeer goede prijs. De zonnepanelen van Axitec zijn voorzien van alle belangrijke kwaliteitscertificaten, zoals een PID Free verklaring, een ammoniakcorrosie certificaat en een stof en zandtest certificaat.

 De rendementsgarantie van Axitec Energy is tenminste 85% na 25 jaar. De productgarantie betreft 15 jaar. De garanties die Axitec biedt op hun zonnepanelen zijn exceptioneel.

De huidige norm is 80% na 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar.

Sluitingsdatum inschrijvingen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Omvormer

Voor de collectieve inkoopactie hebben we de Solax stringomvormer geselecteerd. De omvormer is gecertificeerd voor gebruik in Europa, waarbij aan de strengste eisen wordt voldaan.

Stringomvormers komen het beste tot hun recht wanneer uw dak geen schaduw bevat.

De Solax omvormers behoren tot een van de meeste efficiënte omvormers in de markt, en is standaard uitgerust met een wifi module. Zo worden de gegevens periodiek verstuurd en kunt u de actuele status van uw opbrengst in uw monitoring programma teruglezen. Solax Power is een innovatief bedrijf en dit is terug te zien in hun producten. Zo is de geselecteerde omvormer accu-ready, en beschikt deze over een op afstand bestuurbare batterij aansturing.

Standaard wordt de omvormer geleverd met 10 jaar garantie. 

Montagemateriaal

 

Het montagemateriaal  is van het Nederlandse ESDEC. Het betreft het schuin dak systeem, bekent onder de merknaam ClickFit EVO.

Het gecertificeerde systeem, de extrusie-profielen, klemmen en dakhaken bestaan uit hoogwaardig geanodiseerd aluminium. Wij gebruiken daarbij altijd rvs schroeven. Omdat een dak nooit vlak is leveren wij altijd in hoogte verstelbare haken. Hierdoor is een strakke configuratie gegarandeerd.

Wij berekenen het aantal dakhaken voor windsnelheden van 141 km/u, in plaats van 121 km/u.

Bekabeling

De bekabeling in uw woning wordt door onze gecertificeerde monteurs aangelegd. We gebruiken 3x4mm2 kabels, die voor een minimaal verlies zorgen en de stromen die erdoor lopen makkelijk aankunnen.

 

De zonnepanelen worden met MC4 connectors aan elkaar gekoppeld en aan de omvormer aangesloten. Deze connectors zijn IP68 gecertificeerd, wat betekent dat ze helemaal stof- en waterdicht zijn. Zo bent u ervan verzekerd dat de installatie voldoet aan de strengste eisen.

Meer informatie over de inkoopactie

Schrijf u nu in!

En ontvang uw offerte. De toelichting over het montagesysteem is hier te lezen.

[caldera_form id=”CF59fc2f4c44c8c”]

Mobisolar B.V.

Hermesweg 5
3771 ND Barneveld

Niels@mobisolar.nl
06 20 33 05 39
KVK nummer: 01128899

Vragen?

Heeft u een vraag? Uw persoonlijke adviseur Niels Veerman zal uw vraag met plezier beantwoorden. De contactgegevens staan links weergegeven.