Collectieve inkoopactie Zonnepanelen Montage

Onze werkwijze

Deze pagina biedt inzicht in de stappen die genomen worden om uw nieuwe zonnepanelen systeem te realiseren. Zo leest u over de aanpassingen die we moeten doen, hoe we de kabels in uw woning verwerken en waar de omvormer komt te hangen.

 

Montage zonnepanelen

 

Op uw woning kunnen in een ideale situatie 10 zonnepanelen gemonteerd worden. Deze worden in de lengte of in de breedte geplaatst. De zonnepanelen worden met een schuin dak mongatesysteem op uw dak gemonteerd. Hierbij wordt er NIET in uw dak geschroefd. De gehele installatie is met elkaar verbonden, waardoor het totale gewicht ervoor zorgt dat de zonnepanelen stabiel op uw dak blijven liggen. Onder elk paneel bevinden zich dakhaken, die om uw panlaten vast geklemt worden. 

Of het mogelijk is om de zonnepanelen op het zuiden te plaatsen is afhankelijk van de ligging van uw woning. Wij zullen u hier altijd van tevoren over informeren doordat de keuze hiervan bepalend is voor uw terug verdien tijd. Ook als er geen 10 panelen geplaatst kunnen worden kunt u een advies op maat aanvragen via het contactformulier, waarna u een maatofferte krijgt aangeboden, zonder extra kosten.

 

De railsen van het montage systeem wordt netjes op maat afgeslepen en bedekt met zogenaamde eindkappen. Waardoor de hele installatie netjes oogt en er geen rails te zien is. 

Sluitingsdatum inschrijvingen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Aansluiting meterkast

Wanneer de zonnepanelen geplaatst worden zal een van onze collega’s de meterkast gereed maken voor de zonnepanelen. De zonnepanelen moeten op een aparte groep aangesloten worden. Als u hier geen ruimte voor heeft in uw meterkast dan wordt er een kastje naast geplaatst met een zekering. 

 Zodra dit gereed is zorgen we dat de voedingskabel netjes weggewerkt naar de omvormer gelegd wordt. Op de omvormer wordt de voedingskabel en de zonnepanelen aangesloten. 

Plaatsen omvormer

De omvormer wordt op een geschikte plek geplaatst, zo dicht mogelijk bij de zonnepanelen. Dit is noodzakelijk om het verlies van de opbrengst zo minimaal mogelijk te houden. De kabel vanuit de meterkast en de kabels van de zonnepanelen komen hier samen. Deze worden netjes weggewerkt en komen netjes samen bij de omvormer. Wij sluiten de omvormer aan en zorgen dat deze aangesloten wordt op uw Wi-fi. Vanaf dat moment is de installatie op locatie gereed.

Monitoring systeem inrichten

Na de realisatie van uw zonnepanelen melden we u aan bij de fabrikant van de omvormer. Vanuit hier krijgt u een mail toegestuurd zodat u zich kunt aanmelden voor de monitoring software. Wij richten dit helemaal voor u in, zodat u direct de opbrengsten kunt zien van uw systeem. 

Als leverancier kijken we mee met uw systeem en via handig ingerichte triggers krijgen we een melding als uw installatie niet volgens de norm presteert. In dit geval nemen we direct contact met u op en lossen we het probleem direct op.

Gratis BTW-aangifte

Mobisolar biedt gratis aan om uw btw terug te vragen. U krijgt dus de volledige btw van het systeem terug! U kunt dit ook zelf doen via ons document, waarin we stap voor stap uitleggen hoe u dit moet doen.

De aangifte wordt per kwartaal ingediend, dus na uiterlijk 3 maanden heeft u dit bedrag weer op uw rekening staan. Hiervoor hebben we aanvullende gegevens nodig, en geeft u toestemming dat we dit voor u uitvoeren. U kunt hier meer lezen over dit proces.

Meer informatie over de inkoopactie

Schrijf u nu in!

 

En ontvang uw offerte. De toelichting over het montagesysteem is hier te lezen.

 

[caldera_form id=”CF59fc2f4c44c8c”]

Mobisolar B.V.

Hermesweg 5

3771 ND Barneveld

Niels@mobisolar.nl

06 20 33 05 39

KVK nummer: 01128899

Vragen?

Heeft u een vraag? Uw persoonlijke adviseur Niels Veerman zal uw vraag met plezier beantwoorden. De contactgegevens staan links weergegeven.