Collectieve inkoopactie Zonnepanelen Kleine letters

Kleine letters

Om er zeker van te zijn dat u van tevoren weet waar u aan toe bent, staan hieronder de “kleine letters”van de  collectieve inkoopactie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wordt uw vraag niet beantwoord dan staan we u graag te woord. Neem contact op met uw  persoonlijke adviseur met de contactgegevens die onderaan de pagina staan.

Voorwaarden

Om mee te kunnen doen aan de collectieve inkoopactie moet u woonachtig zijn in de wijk Schothorst in Amersfoort in de Jazzbuurt. Dit betekent dat u in één van de volgende straten woont: Boy Edgarstraat, Wessel Ilckenstraat, Charlie Christianstraat, Earl Hinesstraat, Charlie Parkerstraat, Billy Holidaystraat, Louis Armstringstraat, Benny Goodmanstraat, Fats Wallerstraat, Django Reinhardtstraat, Count Bassiestraat en de glenn Millerstraat.

U kunt alleen meedoen met de collectieve inkoopactie als u zich heeft ingeschreven voor 3 juni 2018.

Wanneer u zich inschrijft geeft u alleen aan interesse te hebben in de inkoopactie. U ontvangt een offerte per mail en pas als u deze tekent gaat u akkoord met het verstrekken van de opdracht aan Mobisolar B.V. Indien er minder dan 20 aanmeldingen zijn dan behoudt Mobisolar zich het recht om niet over te gaan tot realisatie. De overeenkomst wordt dan ontbonden en u hoeft niets te betalen en zit nergens aan vast.

De besparingen zoals ze worden geschetst op deze pagina zijn bij ideale omstandigheden. Op uw woning kan dit dus mogelijk afwijken, doordat de panelen niet direct op het zuiden gericht kunnen worden. Om u een goede voorstelling te geven van uw besparingen, staat uw persoonlijke besparing altijd in de offerte vermeld. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Sluitingsdatum inschrijvingen

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Maatwerk

Het is mogelijk dat uw situatie iets afwijkt van de reguliere woningen. Dit kan doordat u bijvoorbeeld een airco unit op uw dak heeft staan waardoor er minder panelen geplaatst kunnen worden. Dit is geen probleem, echter dient u een afwijkende offerte te ontvangen. Dit kunt u aangeven in het inschrijfformulier. Ook andere afwijkingen kunnen we doorvoeren. We zullen u dan een aanbod sturen wat gebaseerd is op de inkoopactie, zodat u alsnog mee kunt profiteren

Financieel

U betaald pas als de offerte bevestigd wordt. Dit gebeurt dus pas na de sluitingsdatum. Als het aantal  is behaald en de sluitingsdatum is verstreken moet u een aanbetaling doen van 40% van  de totaalwaarde van het systeem. Na oplevering van het systeem doet u de restbetaling van 60%.  De btw aangifte kunnen wij kosteloos voor u uitvoeren. Formeel bent u ondernemer vanaf het moment waarop u begint met stroom leveren aan het netwerk, dus vanaf de installatiedatum. Als u de btw op uw zonnepanelen wilt terugvragen, moet u uzelf aanmelden als ondernemer bij de Belastingdienst. Let op: de energierekening moet wel op jouw naam staan. 

Om dit voor u te kunnen doen hebben we een aantal gegevens van u nodig, zoals uw burger service nummer. U verklaart ook ons te machtigen voor deze handeling, waarin precies staat aangegeven wat we voor u doen. Mocht u dit niet willen, dan kunt u ook zelf uw btw terugvragen. We hebben dit stap voor stap uitgewerkt in een document dat we u graag opsturen.

Indien u ZZP’er of ondernemer bent werkt dit iets anders, waardoor we dit niet voor u kunnen doen. Om dan uw btw terug te vragen kunt u het beste contact opnemen met de belastingdienst of uw belastingadviseur.

Heeft u vragen?

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk vragen van tevoren al voor u te beantwoorden. Mocht het echter zo zijn dat uw vraag nog onbeantwoord is, dan staan we u graag te woord. Neem contact op met uw persoonlijke adviseur om uw vraag te stellen. De contactgegevens staan links onderin de pagina.

Meer informatie over de inkoopactie

Schrijf u nu in!

En ontvang uw offerte. De toelichting over het montagesysteem is hier te lezen.

 

[caldera_form id=”CF59fc2f4c44c8c”]

Mobisolar B.V.

Hermesweg 5
3771 ND Barneveld

Niels@mobisolar.nl
06 20 33 05 39
KVK nummer: 01128899

Vragen?

Heeft u een vraag? Uw persoonlijke adviseur Niels Veerman zal uw vraag met plezier beantwoorden. De contactgegevens staan links weergegeven.